Madplan uge 27

Melonsalat med feta og skalotteløg

Noget som hører sommeren til, så er det lækre sprøde salater, som kan serveres til sommerens grillmad. En sprød salat fyldt med grøntsager, lidt frisk frugt og et cremet element fra eks. ost eller avocado er en perfekt sommer salat.

SOMMERSALAT MED MELON, BLÅBÆR OG OST

I denne tid er supermarkederne og udendørs markeder fyldt med lækre frugter og grøntsager, som er perfekte til at lave de lækreste sommersalater med. Jeg er ikke altid fortaler for frugt i min salat, men indimellem er jeg ret glad for det, og denne salat holder 100% med både melon og blåbær. Salaten smager forrygende og tager samtidig ganske kort tid at lave.

Lignende opskrifter: Vandmelonsalat med blåbær, vandmelonsalat med nødder og løg, tomatsalat med burrata, sprød salat med sugarærter og granatæble og melonsalat med burrata og serranoskinke.

OPSKRIFT 6 pers.

Ingredienser

1 pose rucola

1 stor melon (eller halvt af 2 forskellige meloner)

1/2 agurk

150g blåbær

50g feta eller puck

2 små skalotteløg

 

Fremgangsmåde

  1. Vask rucola, tør det godt og kom det på et fad.
  2. Skær melon i mindre tern, halver agurken og fjern kernehuset og skær den i tynde skiver. Fintsnit skalotteløg, vask blåbærrene og find osten frem.
  3. Top rucola med melon, agurk, blåbær, smuldr osten over og top med løg. Server og nyd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 27