Nytårssalat - med mango, saltet mandler og granatæble

IMG_9065 Nytårsaften serverede vi denne lækre og farverige salat til vores forret, som udover salaten bestod af en 'magisk kødkugle' som vi kaldte den :) Alt i alt var det en stor kugle med forskellige former for kød i. Til denne kugle hørte der sig en lækker og frisk salat til. Denne salat var både frisk, sød og syrlig og den havde tilmed nogle skønne farver, som gjorde sig godt ved siden at den brune kødkugle. Selvom vi serverede salaten til en forret, kan den sagtens serveres til en hovedret. Jeg skal i hvert fald snart lave den igen til min aftensmad. Opskrift 2 håndfulde spinat 1 granatæble 1 mango 1 håndfuld ærteskud 2 avocado 40g ristet mandler 50-60g rugbrødscroutoner
  1. Skær mango og avocado i tern.
  2. Rist mandlerne ved middelvarme i ca. 5 minutter.
  3. Pil kernerne ud af granatæblet.
  4. Pil ærteskuddene af stilkene.
  5. Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål og servere.
IMG_9061IMG_9062IMG_9063IMG_9064 Tadaa!! Det færdige resultat. Den blev da virkelig flot, ja og så smagte den tilmed skønt. IMG_9065 Vores 'magiske kødkugle' som bestod af 'pulled' svinekæber, omsvøbt af en krydrede fars, vendt i æg og rasp og friteret i olie. IMG_9066