Græskarpandekager

Man kan jo bruge græskar til mange ting. Nogen skær uhyggelige ansigter i græskarret, stiller et lys ind i og bruger det som pynt udenfor, men man kan også lave mad med græskar, og den er jeg nok lidt mere til - man er vel en ægte madøre :) Det er blandt andet blevet til disse lækre luftige pandekager, hvori jeg har tilføjet græskarpuré, men jeg har også prøvet med revet græskar og det fungerer lige så godt. Græskarpuré laves meget nemt ved at skære hokkaido græskar i tern, komme det i en gryde med vand og lad stykkerne koge omkring 20 minutter. Hæld vandet fra og mos med en stavblender. Lad puréen køle af og brug den i madlavning. OPSKRIFT 8 stk. Ingredienser 200g græskarpuré 2 æg 50g havregryn 1 spsk. kanel 1 tsk. bagepulver Lidt kardemomme og salt   Fremgangsmåde
  1. Kom æg og græskarpuré i en skål og pisk det godt sammen.
  2. Tilføj finvalsede havregryn. Ellers kan I blende havregrynene, hvis I ønsker det helt fint.
  3. Derefter blander I salt, kardemomme, bagepulver og kanel i skålen og lader det stå 5 minutters tid.
  4. Find en pande frem, kom lidt kokosolie på og steg pandekagerne i ca. 2 minutter på hver side.
  5. Server pandekagerne med lidt banan, valnødder og sirup. Velbekomme.