One pot risret med hvid fisk og karry

Risret! Vi kender jo efterhånden til de kendte 'one pot pastaretter', som smager fantastisk og som kan bikses sammen på under en halv time. Alle råvarer og ingredienser kommes i en gryde og skal efterfølgende simre 20-30 minutter - og så er der aftensmad. Denne ret minder til forveksling ret meget om disse 'one pot retter'.

ONE POT RISRET MED HVID FISK

Denne ret kan laves på under en halv time og smager forrygende. Derudover er det en ret med fisk, som jo altid er sundt og godt at få indenbords indimellem. Jeg er ikke altid så god til at spise fisk i hverdagen, jeg er vild med det, men det ligger bare ikke lige på rygraden. Jeg er dog begyndt at eksperimentere lidt med fiskeretter, og det er blandt andet blevet til denne ret. OPSKRIFT 3 pers. Ingredienser 2 løg 2 gulerødder 100g ris 5dl fond 300g blomkålsris 100g ærter 1 spsk. karry 2 spsk. creme fraiche 300g hvid fisk Lidt persille og citronsaft   Fremgangsmåde
  1. Start med at koge fisken i let saltet vand i 3-4 minutter. Læg både fisk og fond til siden.
  2. Skær løg og gulerødder i små tern og steg det i gryden i lidt olie i 5 minutter. Tilføj karry og gurkemeje og lad det stege et par minutter. Tilføj derefter ris og fiskefond. Lad det simre 10 minutter.
  3. Efter de 10 minutter tilføjer i ærter og blomkålsris og måske lidt ekstra vand. Lad retten simre yderligere 5 minutter.
  4. Smag retten til med salt, peber, karry og creme fraiche og rør det hele godt sammen. Pil fisken i mindre stykker, vend dem i gryden og server.