Det er blevet til endnu en madplan, og madplanen for uge 18 ligger nu klar til jer her på bloggen. Jeg har, hvis jeg selv skal sige det, sammensat en masse skønne retter til jer. Først havde jeg planlagt en masse grillmad, men vejrguderne er ikke lige med mig i næste uge, da det skulle blive regn de fleste dage - typisk! Men en enkelt dag med grillmad, skal der være plads til, vejret kan jo ændre sig. Madplanen består, udover grillmad, af bagt chili con carne, en skøn og nem pastaret, kyllingesalat med paneret kylling og mange andre lækkerier.
Madplan uge 18
Mandag: Kyllingesalat med paneret kylling
Tirsdag: Grillet fyldte kyllingefileter med cremet spidskålssalat
Onsdag: Græske frikadeller med græsk tilbehør
Torsdag: Tærte
Fredag: Pasta med mørbrad
Lørdag: Mørbrad med pommes og squashruller
Søndag: Bagt chili con carne
Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, eller et stykke kalkun, som I kan bruge til denne lækre
kalkun/kyllingesalat, hvor I kan
panere jeres kylling/kalkun. Den resterende
kylling kan I fylde med mozzarella og tomater og servere
cremet spidskålssalat på tirsdag.
Onsdag står den på
græske frikadeller med blandet græsk tilbehør som
tzatziki,
græsk salat,
pommes,
madbrød og måske en
fetadip. Sørger I for at købe en stor portion hakket kød, kan I torsdag bruge det resterende kød til at lave en skøn
tærte med gedeost, hvor bunden er lavet på blomkål.
Fredag kan I købe en ekstra mørbrad, så i fredag kan lave
pastaret med mørbrad, squash og svampe. Den anden mørbrad kan I enten grille eller stege på en pande om lørdagen, og dertil kan I servere en lækker
tomatsalat med feta og saltet mandler,
squash ruller og
ovnbagte kartofler med en parmesandressing. Har I rester af dressing tilovers fra om onsdagen, kan I også serverer det til.
Søndag står den på
bagt chili con carne.