Det er igen blevet lørdag, solen skinner og weekenden er godt i gang - kan det blive meget bedre. Som sædvanlig skal I have næste uges madplan, som både består af et par lette sommerretter som koldskål og salat, lidt grillmad og ikke mindst lækre nemme sweet potato nachos.
Jeg håber, I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Men er disse opskrifter ikke lige noget for jer, så husk at jeg har samlet alle mine madplaner ét sted, så I kan altid tjekke en gammel madplan ud, og måske få lidt inspiration der.
MADPLAN UGE 23
Mandag: Koldskål
Tirsdag: Pasta med mørbrad
Onsdag: Fyldt mørbrad med ovnbagte kartofler og quinoasalat
Torsdag: Grillet hakkebøffer med kartoffelsalat og tzatziki
Fredag: Mexikansk salat
Lørdag: Helstegt kylling med couscoussalat
Søndag: Nachos
Mandag synes jeg den skal stå på
koldskål - i vejrets anledning.
Tirsdag kan I købe 2 svinemørbrader. Den ene kan I lave denne skønne
pastaret med svampe, squash og chili og om onsdagen, kan I fylde den anden
mørbrad med en ostecreme og servere
ovnbagte kartofler og
quinossalat med stegt paneer.
Hvis I torsdag køber en stor portion hakket oksekød, kan I lave grillet hakkebøffer med
kartoffelsalat med frisk purløg,
flute,
tzatziki og
vandmelonsalat og om fredagen kan I lave en nem
mexikansk salat.
Lørdag kan I købe en stor kylling og 'marinere' den med parmesanost og friske urter - som I
denne opskrift. Til kyllingen kan I servere en
farverig couscoussalat og en skøn sommerdressing +
syltet rødløg. Resterne af kyllingen kan I bruge om søndagen til at lave
sweet potato nachos.