Madplan uge 29

Sædvanligvis skal I selvfølgelig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af en lidt anderledes slags chili con carne, som er lavet på nakkesteg. Jeg lover jer at den smager intet mindre end  fantastisk. Derudover består madplanen af pitabrød med falafler, low carb carbonara og mange andre skønne retter. Selvom mange af jer måske er smuttet på ferie og derfor ikke skal lave aftensmad, håber jeg I alligevel kan finde lidt inspiration i denne madplan.

Madplan uge 29

Mandag: Low carb carbonara med tomatsalat Tirsdag: Spansk bondesalat med foccacia Onsdag: Grillet nakkekotelet med couscoussalat Torsdag: Chili con carne af nakkefilet Fredag: Pitabrød med falafler og bønnedip Lørdag: Cordon bleu med pommes og grøn salat Søndag: Frikadeller og kold kartoffelsalat Køber I en stor portion kyllingefileter, kan I af den ene del lave low carb carbonara, hvortil I kan servere en nem tomatsalat og foccacia. Den anden halvdel kan I bruge om tirsdagen på at lave spansk bondesalat med mozzarella, tomater og bønner. Har I brød tilbage fra om mandagen, kan I servere det til. Onsdag kan I købe en stor nakkesteg, skære et par bøffer af den, som I kan grille og dertil kan I servere couscoussalat med feta og granatæble. Den resterende nakkesteg kan I bruge på at lave en lækker og lidt anderledes chili con carne. Fredag står den på pitabrød med falafler og bønnedip. Lørdag kan I lave cordon bleu, som er paneret kylling fyldt med ost og skinke. Dertil kan I servere pommes og en frisk grøn salat. Søndag står den på en vaskeægte dansk klassiker nemlig frikadeller og kold kartoffelsalat.