Vegansk chokolademousse

Noget jeg normalt sjældent laver, men en gang skal jo være den første, så her får I opskriften på en yderst lækker, nem og ikke mindst vegansk dessert. Den består af en simpel chokolademousse med pisket kokosmælk på toppen.

CHOKOLADEMOUSSE OG KOKOSMÆLK

Jeg elsker chokolade i alle afskygninger. Jeg spiser det både bart, men også i diverse desserter, om det er kage, is, mousser eller lignende så er det lige noget for mig - jeg elsker bare chokolade. Denne mousse er blød, velsmagende og lækker. Dog vil jeg lige påpege, at jo længere tid den får lov til at stå i køleskabet desto mindre mousse-agtig bliver den. Efter nogle dage er det mere en chokoladebudding, den smager stadig fantastisk, men konsistensen ændrer sig. OPSKRIFT 4 port. Ingredienser 220g kokosmælk (alt den fede del af 1 dåse kokosmælk) 100g mørk chokolade 35g sirup   Fremgangsmåde
  1. Kom først kokosmælken på køl nogle timer, så den deler sig.
  2. Kom den fede del af kokosmælken i en gryde sammen med sirup og chokolade og lad det smelte sammen ved meget lav varme.
  3. Derefter kommes massen i små skåle og stille på køl i min. 4 timer, så den sætter sig.
  4. Moussen serveres enten som den er eller med pisket kokosmælk (igen den fede del af kokosmælken) og lidt friske bær.