Banan chokolademuffins

Bananmuffins er altid en sikker vinder og denne gang har jeg tilføjet lidt kakaopulver til dejen, så man får nogle skønne mørke chokolade-lignende bananmuffins. De er virkelig lækre.

CHOKOLADE BANAN MUFFINS

Har man et par kedelige bananer liggende i frugtskålen, så er det altid en god ide at bruge dem i bagværk, om det så er til muffins, brød eller pandekager, det fungerer altid perfekt. Har jeg overmodne bananer liggende, laver jeg næsten altid bananmuffins, det smager fantastisk og kan bikses sammen på ganske kort tid. Denne gang lavede jeg dem en smule anderledes og tilføjede kakaopulver og det smager rigtig godt. På bloggen ligger i forvejen en opskrifter på banankage, bananbrød med chokolade, bananbrød med mandler, bananrugbrød, rugbrøds/banancookies, banancookies, bananmuffins, arme ridder af bananbrød, grove boller med banan og chokolade og bananpandekager. OPSKRIFT 6 stk. Ingredienser 1 banan 2 æg 45g havregryn 35g mandelmel 1 tsk. Bagepulver 2 spsk. kakaopulver 10 dråber sødemiddel 30g mørk chokolade   Fremgangsmåde
  1. Mas bananen med en gaffel og rør den sammen med de 2 æg.
  2. Kom mandelmel, havregryn, kakaopulver, bagepulver og sødemiddel i skålen og rør det hele godt sammen.
  3. Hak chokoladen og vend den i dejen. Fordel dejen i 6 muffinsforme og bag dem ved 200 grader i ca. 15 minutter.