Fettuccine med spinat samt kylling, soltørret tomater og broccoli

Pastaretter smager fantastisk, kan tit laves på omkring 20 minutter, hvilket for det mest er lige til at overkomme selv på en travl hverdag.

CREMET FETTUCCINE MED GRØNTSAGER OG KYLLING

Her får I opskriften på en utrolig nem og lækker pastaret, som består af spinat fettuccine med kyllingestykker, svampe, broccoli, soltørret tomater og en lækker cremet ostesauce. I kan dog bruge præcis den slags pasta I foretrækker, I kan selvfølgelig også lave jeres egen pasta, hvis I lyster. På bloggen ligger i forvejen et par opskrifter på pastaretter; one pot pasta med kødsauce, penne med mørbrad, asparges og squash, one pot pasta med kyllingestykker og ricotta, bagt pasta og cremet spaghetti med spinat og svampe. OPSKRIFT 3 pers. Ingredienser 400g kyllingebrystfileter 1 lille squash 8 svampe 200g broccoli 1 løg 2 fed hvidløg 60g soltørret tomater 1 pk. serranoskinke 100g philadelphia light 250ml madfløde 4% 2 dl hønsefond eller vand 200g spinat fettuccine eller anden slags pasta   Fremgangsmåde
  1. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og steg dem på en varm pande i 3-4 minutter.
  2. Skær svampe i skiver, squash i små stave og broccoli i små buketter. Løg, hvidløg, serranoskinke og soltørret tomater skæres i små stykker.
  3. Kyllingen tages af panden og serranoskinken steges sprødt i et par minutter og lægges ligeså til siden.
  4. Svampene steges i 5 minutter på den varme pande. Tilføj squash, løg og hvidløg og lad det stege med nogle minutter. Kom kylling og serranoskinke på panden sammen med philadelphia, madfløde, fond og lad det simre 1 minuts tid.
  5. Kom broccoli og soltørret tomater på panden og lad det simre 3-4 minutter. Smag til med salt, peber og lidt syre i form af eddike eller citron.
  6. Kog fettuccine, bruger I frisk pasta tager det ikke mere end 3 minutter. Kom den kogte pasta på panden, rør det hele godt sammen og server.