Karamelbar med poppede ris og mørk chokolade

MUMS. Her får I opskrift på en yderst lækker lille snack. Den består af ganske få ingredienser og kan laves på kort tid. På den måde kan I hurtig sørge for en lækker aftensnack, hvis trangen skulle komme frem.

POPPEDE RIS MED CHOKOLADE OG KARAMEL

Udover at denne lille snack kan laves på få minutter, så skal den heller ikke bages, hvilket jo er ganske rart indimellem. I alt sin enkelthed består denne snack af poppede ris som er vendt i en lækker karamelmasse lavet på dadler og peanutbutter. Tilsidst er den toppet med smeltet chokolade og en lille smule flagesalt. Lækkert! Bidderne kan holdes sig i flere dage, så I kan sagtens lave dem dagen i forvejen, eller et par dage i forvejen, hvis I er i tidsnød. Bryder I jer ikke om den salte smag på toppen, så kan saltet sagtens undlades. OPSKRIFT Ingredienser 45g poppede ris 200g dadler 40g peanutbutter 40 karamel sirup 50g mørk chokolade Lidt flag salt   Fremgangsmåde
  1. Blend dadlerne med karamelsirup og peanutbutter til en lind masse.
  2. Vend de poppede ris i dadelmassen. Kom den i en form på 12x24 cm og stil på køl.
  3. Smelt den mørke chokolade, hæld den ovenpå karamelmassen og top med lidt flagesalt.
  4. Stil den tilbage på køl til chokoladen er stivnet. Skær i mindre stykker og server.