Kaffe/kakaokugler

Her får I opskriften på en lækker lille snack, som passer perfekt til juleskålene med de andre julelækkerier i denne tid. Disse kugler er smagt til med kaffe og kakao og de smager forrygende.

KAFFE, CHOKOLADE OG KAKAO

Jeg bryder mig ikke om kaffe, hverken i ren form eller i is, cremer, flødeboller eller lignende. Kaffesmagen er bare alt for gennemtrængende og ødelækker alt andet. MEN når man kommer kaffe i kager sammen med chokolade og kakaopulver, så sker der altså noget helt specielt og smagsnuancerne passer perfekt sammen. Disse kugler består af førnævnte smage, og jeg elsker dem. De kan bikses sammen på ingen tid, kan holde sig på køl en uges tid og kan kun anbefales. OPSKRIFT 18-20 stk. Ingredienser 240g sorte bønner (1 dåse) 150g dadler 55g havregryn 20g kokosmel 3 spsk. kakaopulver 40g mørk chokolade 5 spsk. kaffe 40g sirup   Fremgangsmåde
  1. Kom sirup, dadler, bønner og afkølet kaffe i en foodprocessor og blend til en lind masse. Tilføj derefter smeltet chokolade, kokosmel, havregryn og kakaopulver og blend sammen.
  2. Sørg for at smage massen til, da vi laver vores kaffe forskelligt, og måske jeres er mere end mindre stærk end min. Så I kan lige justere med kaffe og sirup.
  3. Del dejen i 18-20 kugler og rul dem i kokosmel. Stil dem på køl til de skal serveres.