Vi er for alvor gået godt i gang med december måned, og det er med at nyde tiden så længe den varer, for jeg synes godt nok december plejer at gå alt alt for hurtigt. Nå men selvom det er december og 'jul', så skal I stadig have en helt almindelig madplan til den næste uge. Madplanen består blandt andet af chicken satay, fyldte søde kartofler, bagte kyllingelår, laks og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad.
MADPLAN 49
Mandag: Cremet pasta med kylling, svampe og spinat
Tirsdag: Kylling satay salat med peanutbutter
Onsdag: Fyldte søde kartofler
Torsdag: Pizza lavet på søde kartofler og blomkål
Fredag: Bagte kyllingelår med kartoffelsalat
Lørdag: Laks med asparges, forårsløg og agurkedressing
Søndag: Laksesalat på flute
Mandag står den på en
cremet pastaret med kylling, svampe og spinat. Køber I en ekstra portion kylling om mandagen, kan I bruge den resterende del om tirsdagen på at lave
kylling satay salat med peanutbutterdip.
Onsdag kan I lave en stor portion stegt oksekød med lidt blandet krydderier samt købe et par ekstra søde kartofler. Onsdag kan I så lave
fyldte søde kartofler og resterne af kartoflerne og kødet, kan I bruge på at lave
pizza om torsdagen.
Fredag står den på
bagte kyllingelår med kartoffelsalat. Lørdag kan I købe en stor portion
laks og og servere stegte asparges og forårsløg samt servere en
agurkedressing og
flute til. Resterne af laksen kan I lave til
laksesalat om søndagen og komme på det resterende flute.