Arme riddere med kanel og kardemomme - christmas style

Der er ikke noget, som jeg ikke kan gøre jule-agtige. Derfor har jeg selvfølgelig lavet endnu en skøn portion julemorgenmad. Arme riddere som er smagt til med kanel og vanilje.

ARME RIDDER MED VANILJECREME OG KIRSEBÆRSAUCE

De sprøde svampede arme riddere har jeg toppet med en skøn jule-kombination, nemlig en cremet vanilje mascarponecreme, kirsebærsauce samt hakket mandler. Ja, det minder lidt om risalamande, og det smager helt forrygende. I kan bruget hvilket som helst slags brød i denne opskrift: I princippet kan I bruge skiver af bananbrød, krydderboller, croissanter og mange andre ting også. Det er kun fantasien som sætter grænser. OPSKRIFT 4 stk. Ingredienser 4 skiver brød 1 æg 1/2 dl mælk 1 tsk. kanel 1 tsk. vanilje 1 spsk. multisød eller sukker Lidt kardemomme   Mascarponecreme 120g mascarpone 1/2 dl cremefine 19% 1 spsk. florsød 1 tsk. vanilje   Fremgangsmåde
  1. Kom mascarpone, cremefine, vanilje og florsød i en skål og pisk det i ca. 5 minutter til massen er blevet tyk og cremet.
  2. Rør æg, mælk, kanel, kardemomme, multisød og vanilje godt sammen. Vend brødskiverne i æggemassen og lad dem gerne lige ligge i 30 sekunder.
  3. Steg brødskiverne på en pande med lidt fedtstof. De skal have et par minutter på hver side. Server de arme riddere med mascarponecreme og kirsebærsauce. Velbekomme.