Æblegrød

Æblegrød smager fantastisk og er samtidig utrolig nemt at lave. Det kræver meget få ingredienser, forarbejdet tager ikke mere end 5 minutter og så skal æblerne bare koge lidt tid, så har man en lækker æblegrød.

GRØD LAVET PÅ ÆBLER

Æblegrød kan bruges til flere forskellige ting. I kan eksempelvis bruge grøden til at lave gammeldags æblekage, som smager fantastisk, eller I kan komme grøden i kærnemælkshorn eller som fyld i boller. Derudover kan grøden spises ovenpå ens morgenmad som skyr, pandekager, vafler eller grød. Det er virkelig godt til at peppe specielt ens morgenmad lidt op. Eller I kan eksempelvis spise jeres grød med lidt is ovenpå. Grøden kan sagtens fryses. Ingredienser Æblegrød 8 store æbler 50g multisød (eller sukker) 1 vaniljestang Evt. lidt sødemiddel   Fremgangsmåde
  1. Skræl og skær æblerne i tern. Kom dem i en gryde med multisød og vanilje og lad æblerne koge møre. Det tager omring 10-15 minutter.
  2. Juster sødmen med lidt flydende sødemiddel, da æbler er meget forskellige.