Kålsalat vendt i grøntsagsdip

Denne opskrift har hittet en del på de sociale medier det sidste stykker tid, og jeg må indrømme at det ser ret lækkert ud, så selvfølgelig måtte jeg selv prøve. Jeg har dog ændret den en smule og brugt de råvarer, som jeg selv foretrækker.

GRØNTSAGER PÅ GRØNTSAGER

Salaten består hovedsageligt af forskellige grønne grøntsager som spidskål, agurk og forårsløg, som er vendt i en yderst lækker og cremet grøntsagsdip. Salaten kan laves på ganske kort tid og både dressingen og de friskskåret grøntsager kan laves i god tid. Så skal det hele bare røres sammen og serveres - yderst nemt og lækkert. OPSKRIFT 6 port. Ingredienser Kål: 1/2 spidskål 1/2 agurk 2 forårsløg 1 håndfuld persille   Dressing: 2 spsk. creme fraiche 2 spsk hytteost 1 håndfuld persille 1/2 fed hvidløg 2 forårsløg 1 skalotteløg (eller rødløg) 1-2 spsk citronsaft 10-15 g parmesanost Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Snit spidskål, skær agurk i små tern, fintsnit både forårsløg og persille og komme alle råvarerne i en stor skål.
  2. Lav nu dressingen ved at blende creme fraiche, hytteost (både creme fraiche og hytteost skal bytte ud med avocado, hvis man ikke vil bruge mælkeprodukter), persille, hvidløg, skalotteløg, citronsaft og parmesanost sammen. Smag til med salt og peber.
  3. Vend dressingen i grøntsagerne og server.