Chokolade bananbrød

Bananbrød, banankage eller bare alle former for hjemmebag med bananer holder altid. Det smager fantastisk og er samtidig ofte ret nemt at bikse sammen. Her har jeg lavet et nemt og lækkert bananbrød med kakaopulver og chokolade.

BANANBRØD MED CHOKOLADE

Jeg er vild med at bruge bananer i mine kager, brød, muffins, pandekager eller lignende. Det er fantastisk at bage med og giver samtidig utrolig meget sødme til kagerne. Mørk chokolade fungerer upåklageligt godt sammen med bananer, så at komme både stykker af hakket chokolade og kakaopulver i dejen er kun en god ide. Brødet holder sig lækkert og saftigt i flere dage. Ingredienser 2 store bananer 3 æg 1 dl mælk 130g havregryn 30g chokolade proteinpulver (kan udskiftes med havregryn) 1,5 tsk. bagepulver 3 spsk. kakaopulver 60-80g hakket mørk chokolade   Fremgangsmåde
  1. Mas bananerne med en gaffel og rør æg og mælk sammen med de moste bananer.
  2. Tilføj derefter havregryn, kakaopulver, proteinpulvere og bagepulver og sørg for at røre det hele rigtig godt sammen.
  3. Hak chokoladen og vend 2/3 i dejen.
  4. Kom dejen i en form (10x22cm), top med det sidste hakket chokolade og bag brødet i 20-25 min ved 200 grader. Tjek med en kniv om brødet er færdigbagt.
  5. Lad brødet køle lidt af og nyd.