Sprød salat med avocado, æble og parmesandressing
Sprød, grøn salat med skiver af æble, avocado, pistacienødder, frisk parmesan og den lækreste parmesandressing a al cæsardressing med persille. Så mangler I en opskrift på en nem og simpel salat, burde I prøve denne.
AVOCADO, PARMESAN OG ÆBLE
En god velsmagende salat passer perfekt til aftensmaden, specielt i sommermånederne, hvor ens aftensmad ofte er grillmad eller bare lidt let aftensmad. En salat skal I mine øjne være sprød, lidt sød, saltet, gerne med lidt fedt og så skal den selvfølgelig være velsmagende - toppes den med en dressing, så er jeg tilfreds. Denne salat indholder alle disse elementer, så den kan kun anbefales. Ofte bruger jeg kål i mine salater, men denne gang har jeg brugt hjertesalat i stedet, men I kan sagtens bytte dem ud med anden slags salatblade. OPSKRIFT 3 pers. Ingredienser Salat 2 hjertesalat 1 avocado 1 æble 20g pistacienødder Friskrevet parmesan Dressing 5 spsk. fromage- eller creme fraiche 3 ansjoser 1 stort fed hvidløg 1 tsk. olie 1 spsk. citronsaft 2 spsk. revet parmesanost 1 håndfuld frisk persille Peber og lidt salt Fremgangsmåde- Start med at lave dressingen. I en blender kommer I ansjoser, fraiche, olie, revet hvidløg, persille, citronsaft og parmesan. Det hele blendes rigtig godt igennem, smages til og stilles på køl til servering.
- Lav salaten ved at rive bladene af hjertesalaten, skær æble og avocado i tynde skiver og hak pistacienødderne groft.
- Kom salatbladene på en tallerken, kom lidt dressingen på bladene og top med æble, avocado, de hakket nødder samt skiver af friskrevet parmesan og server.