Sprød salat med avocado, æble og parmesandressing

Sprød, grøn salat med skiver af æble, avocado, pistacienødder, frisk parmesan og den lækreste parmesandressing a al cæsardressing med persille. Så mangler I en opskrift på en nem og simpel salat, burde I prøve denne.

AVOCADO, PARMESAN OG ÆBLE

En god velsmagende salat passer perfekt til aftensmaden, specielt i sommermånederne, hvor ens aftensmad ofte er grillmad eller bare lidt let aftensmad. En salat skal I mine øjne være sprød, lidt sød, saltet, gerne med lidt fedt og så skal den selvfølgelig være velsmagende - toppes den med en dressing, så er jeg tilfreds. Denne salat indholder alle disse elementer, så den kan kun anbefales. Ofte bruger jeg kål i mine salater, men denne gang har jeg brugt hjertesalat i stedet, men I kan sagtens bytte dem ud med anden slags salatblade. OPSKRIFT 3 pers. Ingredienser Salat 2 hjertesalat 1 avocado 1 æble 20g pistacienødder Friskrevet parmesan   Dressing 5 spsk. fromage- eller creme fraiche 3 ansjoser 1 stort fed hvidløg 1 tsk. olie 1 spsk. citronsaft 2 spsk. revet parmesanost 1 håndfuld frisk persille Peber og lidt salt   Fremgangsmåde
  1. Start med at lave dressingen. I en blender kommer I ansjoser, fraiche, olie, revet hvidløg, persille, citronsaft og parmesan. Det hele blendes rigtig godt igennem, smages til og stilles på køl til servering.
  2. Lav salaten ved at rive bladene af hjertesalaten, skær æble og avocado i tynde skiver og hak pistacienødderne groft.
  3. Kom salatbladene på en tallerken, kom lidt dressingen på bladene og top med æble, avocado, de hakket nødder samt skiver af friskrevet parmesan og server.