Parmesankartofler

Ovnbagte kartofler holder altid - både til fest og i hverdagen. De kan serveres til et utal af retter og kan samtidig smages til med mange forskellige krydderier og smagsvarianter. Her får I opskriften på de lækreste sprøde kartofler med parmesanost.

SPRØDE KARTOFLER MED OST

Kartofler er en af mine yndlingsgrøntsager og specielt ovnbagte kartofler er en klar favorit. Små velkrydrede stykker kartofler, som er helt sprøde udenpå og bløde indeni - det smager forrygende. Som sagt kan man smage kartofler til med et utal af krydderier eller smagsgivere, og her har jeg vendt kartoflerne i en generøs mængde parmesanost. OPSKRIFT 2-3 port. Ingredienser 400g små kartofler 1 spsk. olie 2 håndfuld revet parmesan Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Skyl de små kartofler og halver dem.
  2. Riv parmesanosten og stil til siden.
  3. Kom de udskåret kartofler i et fad og vend dem i olie, salt, peber og halvdelen af den revet parmesanost - sørg for at vende det hele godt sammen og fordel det i fadet.
  4. Strø den sidste portion parmesan over kartoflerne og bag dem ved 200 grader i ca. 40 minutter og server.