Cæsardressing med persille

Sommeren er så småt over os og det betyder grillmad med salater og en masse forskellige dressinger. Her får I opskriften på en af mine yndlings dressinger - dressing a la cæsar.

GRØN SALAT MED ANSJOSER

Ja det lyder måske en smule specielt, men I må endelig ikke lade jer skræmme af ansjoserne, for selvom I ikke bryder jer om dem, som fungerer det utrolig godt med ansjoser i dressinger. Denne dressing er stærkt inspireret af den kendte dressing, som serveres til cæsarsalat (eller dressingen er vel en del af selve salaten), men her har jeg bare tilføjet en god portion frisk persille, som både medgiver smag og en flot grøn farve til dressingen. Dressingen kan vendes med lidt salatblade og smager helt forrygende, men den kan selvfølgelig også serveres med en mere 'avanceret' salat eller kan bruges som dyppelse til kylling. Ingredienser 5 spsk. fromage fraiche eller creme fraiche 3 ansjoser 1 stort fed hvidløg 1 tsk. olie 1 spsk. citronsaft 2 spsk. revet parmesanost 1 håndfuld frisk persille Peber og lidt salt   Fremgangsmåde
  1. I en blender kommer I ansjoser, fromage fraiche, olie, revet hvidløg, persille, citronsaft og parmesan. Det hele blendes rigtig godt igennem og smages til.
  2. Har I mulighed for det, så stil gerne dressingen på køl en halv times tid inden servering. Server dressingen til en sprød salat og spis.