Proteinrige riskiksbidder med peanutbutter

For et stykke tid siden fik I opskriften på de lækreste små riskiksbidder med chokolade og nøddesmør, og her får I den lidt mere kalorielette version, som stadig smager forrygende. Jeg har set dem blive lavet på mange forskellige måder, men her får I opskriften på en mere proteinrig og kalorielet version med proteinpulver, kakaopulver og peanutbutter.

RISKIKS OG CHOKOLADE

Jeg elsker riskiks med chokolade, og topper man med lidt peanutbutter, så har man altså en ret lækker snack. Disse små riskiksbidder er meget lige det samme, her er alle ingredienser bare rørt sammen, mast ned i en form og derefter skåret i mindre stykker - en perfekt crunchy snack. Bidderne er lavet uden så mange ingredienser, de er uden tilsat sukker, fyldt med proteiner og så er de forholdsvis kalorielette. Det smager virkelig godt og kan bikses sammen på 2 minutter. OPSKRIFT Ingredienser 6 stk. riskiks 50-60g fibersirup (eller alm. sirup eller honning) 1 spsk. kakaopulver 20-25g chokolade proteinpulver 2-3 spsk. peanutbutter 1 spsk. smørepålæg eller anden slags nutella Lidt salt   Fremgangsmåde
  1. Rør peanutbutter, smørepålæg og fibersirup godt sammen i en skål. Knus riskiks groft og kom dem i skålen sammen med kakaopulver, salt og proteinpulver.
  2. Vend det hele godt sammen, kom det i en brødform og stil på køl nogle timer eller 1 time på frost.
  3. Skær i mindre stykker og nyd.