Bananbrød med peanutbutter og chokolade

Der er vist ingen tvivl om at jeg er ret vild med bananer i bagværk, det fungerer upåklageligt. De lækre bløde, og ikke mindst søde bananer, giver både god- smag og konsistens til dens bagværk.

PEANUTBUTTER, BANAN OG CHOKOLADE

Kombinationen af banan, peanutbutter og chokolade er en helt fantastisk trio, hvis I spørger mig. Jeg ved godt at peanutbutter er noget som skiller vandene, men er man til peanutbutter, ville dette brød helt sikkert falde i jeres smag. Peanutbutter kan selvfølgelig undlades eller udskiftes med en anden slags nøddesmør. Derudover kom jeg en god håndfuld chokoladedråber fra EASIS i mit brød, men I kan bruge præcis den chokolade I foretrækker. Brødet kan spises som det er eller det kan skæres i skiver og smøres med smør, nutella, peanutbutter eller lignende. OPSKRIFT Ingredienser 2 bananer 1 æg 1 spsk peanutbutter 100g havregryn 1 tsk.vanilje 1 tsk. bagepulver Chokolade efter behag Evt. et par dråber flydende sødemiddel   Fremgangsmåde
  1. Start med at mase bananerne og rør dem sammen med ægget. Tilføj derefter peanutbutter og sørg for at røre det rigtig godt sammen. Er der for store klumper peanutbutter, kan I piske dejen sammen.
  2. Derefter kommer I havregryn, bagepulver og vaniljepulver i dejen. Vend chokoladen deri og kom dejen i en brødform på 22x12cm.
  3. Bag kagen ved 220 grader i 22-24 minutter. Tjek med en kniv om brødet er færdigbagt.
  4. Lad brødet køle af og nyd.