Madplan uge 38

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig introduceres for madplanen for uge 38. Ja I læste rigtige, vi går snart ind i uge 38 - tiden går jo alt alt for stærkt. Men ikke desto mindre skal I som altid have en madplan, som denne gang består af bagt græskar i en salat, græskar som gryderet, rispapir med mørksej, calzone og mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 38

Mandag: Kyllingegryderet med græskar Tirsdag: Fyldte kyllingefileter med græskarsalat Onsdag: Hakkebøffer med paprika kartofler og rester Torsdag: Stegt kål Fredag: Mørksej med mos og franske ærter Lørdag: Rispapirruller med mørksej Søndag: Calzone Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, og et stort græskar, for det er allerede blev tid til græskar og efterårsmad. Af den ene del kylling, og græskar, kan I lave en skøn kyllingegryderet med græskar. Den anden del kylling kan I fylde med mozzarella og tomater og dertil servere sprøde paprika kartoffelskiver, creme fraiche dressing og vintersalat med blandt andet grønkål, granatæbler og bagt græskar. Onsdag kan I stege en god hakkebøf, hvortil I kan servere brasede kartofler, haydari samt resterne af salaten fra om tirsdagen. Har I sørget for at købe en stor portion hakket oksekød om onsdagen, kan I bruge den sidste del om torsdagen til at lave stegt kål. Fredag står den på mørksej svøbt i serranoskinke med mos og ærter. Køber I ekstra mørksej, kan I lørdag bruge resten til at komme i rispapir: Enten kan I marinere torsken, som i denne opskrift, eller I kan panere den i panko. Derudover kan I fylde jeres rispapir med mango, agurkeskiver, forårsløg, fintsnittet kål, gulerødder og enten chilimayo eller srirachadressing. Søndag står den på calzone. I opskriften er de små, men I kan i stedet lave 4 store.