Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig introduceres for madplanen for uge 38. Ja I læste rigtige, vi går snart ind i uge 38 - tiden går jo alt alt for stærkt. Men ikke desto mindre skal I som altid have en madplan, som denne gang består af bagt græskar i en salat, græskar som gryderet, rispapir med mørksej, calzone og mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 38
Mandag: Kyllingegryderet med græskar
Tirsdag: Fyldte kyllingefileter med græskarsalat
Onsdag: Hakkebøffer med paprika kartofler og rester
Torsdag: Stegt kål
Fredag: Mørksej med mos og franske ærter
Lørdag: Rispapirruller med mørksej
Søndag: Calzone
Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, og et stort græskar, for det er allerede blev tid til græskar og efterårsmad. Af den ene del kylling, og græskar, kan I lave en skøn
kyllingegryderet med græskar. Den anden del
kylling kan I fylde med mozzarella og tomater og dertil servere
sprøde paprika kartoffelskiver,
creme fraiche dressing og
vintersalat med blandt andet grønkål, granatæbler og bagt græskar.
Onsdag kan I stege en god
hakkebøf, hvortil I kan servere
brasede kartofler, haydari samt resterne af salaten fra om tirsdagen. Har I sørget for at købe en stor portion hakket oksekød om onsdagen, kan I bruge den sidste del om torsdagen til at lave
stegt kål.
Fredag står den på
mørksej svøbt i serranoskinke med mos og ærter. Køber I ekstra mørksej, kan I lørdag bruge resten til at komme i
rispapir: Enten kan I marinere torsken, som i
denne opskrift, eller I kan panere den i panko. Derudover kan I fylde jeres rispapir med mango, agurkeskiver, forårsløg, fintsnittet kål, gulerødder og enten
chilimayo eller
srirachadressing. Søndag står den på
calzone. I opskriften er de små, men I kan i stedet lave 4 store.