I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af hakkebøffer med paprika kartoffelskiver og en sprød salat, cordon bleu med pommes og ærtemos, quesadillas, fyldte mexikanske peberfrugter og mange andre skønne retter. Jeg har prøvet at gøre brug af de samme kødudskæringer, grøntsager mm. flere af dagene, så tingene går igen og I dermed undgår for meget madspild.
Madplan uge 44
Mandag: Grøn spaghetti med kødboller
Tirsdag: Vietnamesiske wraps med spicy kød og grøntsager
Onsdag: Helstegt kylling med paprika kartofler og chili mayo
Torsdag: Quesadillas
Fredag: Hakkebøffer med stegt spidskål, brasede kartofler og fetadip
Lørdag: Cordon bleu med pommes
Søndag: Fyldte mexicanske peberfrugter
Mandag kan I købe en stor portion hakket kylling (kan sagtens udskiftet med hakket oksekød, svinekød eller lignende). Af den ene del kan I lave
grøn spaghetti med kødboller. Af den anden halvdel kan I tirsdag lave
vietnamesiske wraps med spicy kød og grøntsager.
Onsdag kan I lave en
helstegt parmesankylling eller
butterfly kylling, hvortil I kan
servere paprika kartofler og
chilimayo samt en
sprød kålsalat med æbler +
creme fraiche dressing. Resterne af kyllingen kan I bruge om torsdagen til at lave
quesadillas. Fredag står den på hakkebøffer med
stegt spidskål,
brasede kartofler og
fetadip - har I grøntsager tilbage fra de andre dage, kan I hurtigt bikse en nem salat sammen, som I kan servere til.
Lørdag står den på
cordon bleu med
pommes frittes og måske en
ærtemos. Hvis I fredag køber en ekstra portion hakket oksekød, kan I bruge resten om søndagen til at lave
fyldte mexicanske peberfrugter.