Weekenden nærmer sig og det er tid til næste uges madplan. På torsdag er det Mortens aften og det skal selvfølgelig fejres med andesteg og tilbehør. Derudover består madplanen blandt andet af en nem og lækker mexicansk salat, græsk farsgrød samt en fiskeret med agurkesalat, agurkedressing, pesto og bulgursalat. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 45
Mandag: Mexicansk salat
Tirsdag: Græsk farsbrød
Onsdag: Fisk med bulgursalat, pesto og agurkesalat
Torsdag: Andesteg med tilbehør
Fredag: Salat med andesteg
Lørdag: Tatar med pommes og estragonmayo
Søndag: Pad thai
Mandag kan I købe en stor portion hakket kød. Den ene del kan I bruge til at lave
mexicansk salat. Den anden del kan I bruge om tirsdagen på at lave
græsk farsbrød med
græsksalat,
foccacia og
tzatziki.
Onsdag står den på fisk, og her skal I bruge en hvid fisk som torsk, lang, mørksej eller lignende. Til den hvide
fisk kan I servere bulgursalat, pesto, agurkesalat og en
agurkedressing.
Torsdag er det som sagt Mortens aften og derfor består menuen af
andesteg, hvortil I kan servere lun
rødkålssalat,
frisk salat med kål, æbler og appelsiner eller
cremet grønkålssalat. Og så selvfølgelig kartofler og SOVS! Fredag kan I bruge rester fra andestegen og lave en super nem og lækker
salat med andesteg, glaserede nødder og æbler.
Lørdag står den på
rørt tatar med estragonmayonnaise, syltet rødløg og karse. Til tataren kan I servere
pommes frites og
estragonmayo eller
chilimayo. Søndag kan I lave
Pad thai bestående af kylling, nudler, bønnespirer mm.