Wok med tigerrejer og grøntsager

Her får I en skøn wokret, som består af få ingredienser, kan laves på ganske kort tid og som samtidig smager helt forrygende. En ret for hele familien - tror jeg.

PEBERFRUGT, REJER OG SAUCE

Retten består af store tigerrejer, lidt blandet grøntsager i form af peberfrugt, løg og sukkerærter og så er alle tingene vendt i en lækker sauce. Bryder I jer ikke om rejer, kan I sagtens bytte dem ud med kylling eller andet kød - hvad I foretrækker. Og I kan selvfølgelig også altid bytte grøntsagerne ud med andre grøntsager, jeg synes bare disse er lækre og ikke mindst sprøde, hvilket jeg foretrækker i wokretter. OPSKRIFT 2 port. Ingredienser 300g tigerrejer 2 peberfrugterr 1 stort løg 2 fed hvidløg 150g sukkerærter 3 forårsløg   Sauce 2 dl grøntsags- eller fiske bouillon 1 spsk. soja 1 tsk fiskesauce 2 tsk. majsstivelse   Fremgangsmåde
  1. Skær løg og perbefrugt i halv-store tern. Halver sukkerærterne, fintsnit hvidløg og skær forårsløg i 1 cm stykker.
  2. Kom grøntsagerne, pånær hvidløg, på en varm pande med lidt olie. Steg dem nogle minutter, tilføj derefter rejer og hvidløg og lad det stege et par minutter
  3. Imens rør I majsstivelse sammen med fiskesauce, soja og bouillon. Hæld saucen på panden, rør det hele sammen og smag til med soja. Server retten sammen med ris eller nudler.