Tortilla kartoffelpizza

Pizza er altid en god ide, og specielt en hjemmelavet pizza på en god og sprød dej smager helt fantastisk, men nogen gange må det gerne gå lidt stærk med en god pizza, og her kan man ty til tortillas - det fungerer overraskende godt som pizzabund.

KARTOFLER, MASCARPONE OG TIMIAN

Jeg er ret vild med kartoffelpizza og fik lyst til at teste, om den kan lavet på en tortillas bund og det fungerer upåklageligt, så I kan sagtens kaste jer ud i det. Det tog mig ikke mere end 5 minutter at bikse pizzaen sammen, 15 minutter i ovnen og så var der lækker pizza på menuen. Denne pizza består i alt sin enkelthed af en tortilla, mascarpone, revet mozzarella, tynde kartoffelskiver, frisk timian og flagesalt. OPSKRIFT 1 pizza Ingredienser 1 tortilla 40g mascarpone 50g revet mozzarella 3-4 små kartofler Lidt flagesalt og frisk timian   Fremgangsmåde
  1. Start med at komme jeres tortilla på et stykke bagepapir. Smør mascarpone over hele tortillaen og kom revet mozzarella ovenpå.
  2. Skær kartoflerne i papirtynde skiver og placer dem ovenpå osten. Top med lidt salt og frisk timian.
  3. Bag pizzaen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Top med lidt ekstra flagesalt og måske lidt rucola.