Chokoladetrøfler

Små lækre konfekt kugler, som består af kun 2 ingredienser og som smager helt forrygende. Jeg elsker, som de fleste nok allerede ved, chokolade! Jeg kan sjældent få for meget chokolade, og det skal helst være stuetempereret, så det er godt cremet og lidt vammelt.

CREMET CHOKOLADEKUGLER

Nå... ikke nok med at jeg elsker chokolade, så er jeg også ret vild med chokoladetrøfler. De skal helst være en smule hårde, dog stadig silkebløde. Jeg har efterhånden lavet dem en del gange, og i starten blev det ofte lidt for bløde, så man skal endelig ikke sparre på chokoladen. Lignende opskrifter: Havregrynskugler, kaffe/kakaokugler, marcipan/dadelkugler, luksus romkugler, raw cashewkugler og dadelkugler. OPSKRIFT 12 kugler Ingredienser 150g mørk chokolade 1dl cremefine 19% eller piskefløde   Kakaopulver og/eller kokosmel til at trille kuglerne i.   Fremgangsmåde
  1. Hak chokoladen og kom det i en skål. Smelt chokoladen i mikroovnen.
  2. Varm cremefine i en lille gryde og hæld det over den smeltet chokolade. Her kan I tilføje ekstra smagsvariant som eksempelvis salt, mandel- eller romessens, lakridspulver eller andet.
  3. Stil massen på køl til den er helt stivnet.
  4. Form små kugler af den hårde masse og rul dem, som her, i henholdsvis kakaopulver og kokosmel - eller I kan trille dem i hakket nødder, krymmel, hakket chokolade, ristet kokos eller andet.