Julehavregrynsbidder

Små havregrynssnitter med nougat. Her får I en fantastisk lækker lille julesnack, som består af ganske få ingredienser og som smager helt forrygende.

HAVREGRYNSSNITTER MED NOUGAT

Jeg har tidligere på året lavet lignende havregrynsbidder og da jeg skulle i gang med julelækkerierne, fik jeg den ide at lave havregrynsbidderne med nougat, for at lave dem juleagtige og jeg lover jer, at de smager næsten lige så godt som de originale snitter/bidder. De består af få ingredienser og kan laves på ganske kort tid. Lignende raw opskrifter: chokoladebidder med hasselnødder, karamel/chokoladekonfekt, marcipan & nougat, chokoladebidder med saltet mandler og snickerskugler. OPSKRIFT 10 stk. Ingredienser Bund 100g havregryn 80g Easis nougat 50g mandelmel 70g fibersirup Knivspids salt   Topping 100g mørk chokolade 1 tsk. kokosolie 25g hvid chokolade   Fremgangsmåde
  1. Smelt nougat i mikroovnen eller over vandbad.
  2. Kom havregryn, mandelmel, fibersirup, lidt salt og den smeltet nougat. Rør det hele rigtig godt sammen.
  3. Kom massen i en form på 12x22cm og stil på køl.
  4. Smelt den mørke chokolade med kokosolie i en skål. Find en anden lille skål frem og smelt den hvide chokolade.
  5. Smør den smeltet mørke chokolade over dejen og top med striber af den hvide chokolade. Lav et mønster med en spids kniv og stil på køl til chokoladen er stivnet.
  6. Skær i mindre snitter og server.