Marcipan og nougat konfekt med cornflakes

Dette er bestemt ikke den første opskrift på konfekt, som lander her på bloggen, og det bliver heller ikke den sidste, men derfor skal I alligevel ikke snydes for denne lækre opskrift. Jeg er vild med konfekt, helst ikke de alt for indviklet slags, men dem som består af få og lækre ingredienser.

CHOKOLADE OG CORNFLAKES

Her får I en opskrift på lækre små og sprøde bidder, som består af en marcipanbund, som jeg har toppet med en nougatmasse fyldt med sprøde cornflakes - og til sidst er de toppet med et godt lag mørk chokolade. De tager ingen tid at lave og kan holde sig på køl i 1-2 uger. OPSKRIFT 18 stk. Ingredienser 150g EASIS jule- eller almindelige marcipan 150g nougat 70g mørk chokolade 100g cornflakes 60g mørk chokolade 1 tsk. kokosolie   Fremgangsmåde
  1. Start med at skære 70g mørk chokolade og nougat i mindre stykker, kom det hele i en skål og smelt over vandbad eller i mikroovnen.
  2. Rul marcipanen ud, så den passer til en form på 12x22 cm, kom bagepapir i formen og placer marcipanen i bunden af formen.
  3. Når chokolademassen er smeltet, vendes de let knuste cornflakes deri og røres rigtig godt sammen. Sørg for at alle cornflakes er dækket af chokolade.
  4. Kom massen over marcipanbunden og stil på køl i 30 minutter.
  5. Smelt den sidste del chokolade sammen med kokosolie, hæld det over den kolde konfekt og stil på køl til chokoladen er helt stivnet - Det tager 1 time eller 2.