Mørksej i flødesauce

Lækker saftig mørksej serveret med en cremet sauce med peberfrugt og spinat. En yderst nem og lækker gang aftensmad, som gør det meget nemmere at få fisk ned, hvis man har det lidt svært med det.

HVID FISK I CREMET SAUCE

Mørksej er et fantastisk stykke fisk. Den er mild i smagen, og tilbereder man den korrekt, kan den være yderst saftig og velsmagende. Derudover kan den serveres på et utal af måder. Eftersom hvid fisk ofte ikke er så voldsom i smagen, så er det en god ret at servere, hvis man ikke er den store fiskespiser og lige skal vænne sig til det. Til mørksejen her har jeg lavet en cremet sauce med spinat, peberfrugter og lidt hvidløg. Til retten kan man servere ris, pasta, en frisk salat eller et stykke brød. OPSKRIFT 2-3 pers. Ingredienser 400g mørksej 2,5ml madfløde 100g frisk spinat 1 rød peberfrugt 2 fed hvidløg 1 løg 100g philadelphia light 30g parmesanost   Fremgangsmåde
  1. Gå i gang med at lave saucen ved at finsnitte løg og hvidløg. Skær peberfrugt i mindre tern og kom det hele på en pande. Steg det i lidt olie i 5 minutter.
  2. Tilføj philadelphia og madfløde og lad det simre nogle minutter.
  3. Find en anden pande frem. Kom salt og peber på mørksejstykkerne og steg dem på en varm pande. De skal have omkring 3 minutter på hver side.
  4. Riv parmesan og kom det i flødesaucen sammen med spinat og vend det hele rundt. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Server den stegte fisk sammen med saucen.