En madplan er en god ide at lave. Den kan hjælpe med at man får varieret aftensmad, at man måske kan slippe for at handle hver dag, og på den måde kan man spare penge, da der ofte ryger lidt ekstra i kurven - det gør der i hvert fald hos mig. Derfor får I her en madplan, som forhåbentlig kan give lidt inspiration. Denne gang består madplanen blandt andet af mørbradgryde med mos, stegt laks med knuste kartofler og dressing, en mexicansk risret med kylling og mange andre skønne retter.
Madplan uge 11
Mandag: Mexicansk risret med kylling
Tirsdag: Kylling med tomater og mozzarella + pesto og salat
Onsdag: Laks med knuste kartofler og asparges
Torsdag: Sandwich med laksesalat
Fredag: Pizza
Lørdag: Mørbradgryde med mos
Søndag: Rester
Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene halvdel kan lave
mexicansk risret med kylling. Af den anden del kan I lave
kyllingefileter toppet med tomater og mozzarella, hvortil I kan servere
pesto og en skøn
blomkålssalat.
Onsdag står den på
laks med knuste kartofler og asparges. Sørger I for at købe ekstra laks om onsdagen, kan I bruge den anden del om torsdagen til at
lave laksesalat, som I kan komme i
sandwichbrød. Fredag står den på pizza, her kan I eksempelvis lave pizza med en bund lavet på
blomkål,
sød kartoffel eller en
helt almindelig dej.
Lørdag står den på
mørbradgryde eller
mørbradgryde med cocktailpølser og
rodfrugtmos. Søndag kan I spise enten rester af mørbradgryden eller af pizzaen fra om fredagen.