Mexicansk risret i salatblade

Krydrede kødmasse med grøntsager og ris. En yderst lækker gang aftensmad, som kan laves i én gryde eller pande, tager ingen tid at bikse sammen og som samtidig smager forrygende.

RIS, AVOCADO OG MEXICANSK

Denne ret er måske en smule anderledes, men retten smager virkelig godt og består af typiske elementer og råvarer fra det mexicanske køkken. Rette består af ris, tacokrydderier og hakket kød (hvad I foretrækker). Denne lærke velsmagende masse er fyldt i salatblade og toppe med avocado og creme fraiche. Er I til stærk mad, kan I tilføje lidt stærk salsa og en smule koriander smager også godt til. OPSKRIFT 3 pers. Ingredienser 400g hakket kød 1 løg 3 hvidløg 100g spidskål 100g ris 2 tsk tomatpure 3dl fond 3 spsk taco krydderier 2 små hjertesalater   Fremgangsmåde
  1. Start med at hakke løg og hvidløg og steg det på en pande ved middel varme til løgene er blevet blanke.
  2. Tilføj dernæst det hakket kød og brun det godt af på panden.
  3. Kom tomatpure, fond, ris og tacokrydderier på panden og lad retten simre til risene er kogte.
  4. Hak kål og kom det i retten, når risene er ved at være færdige. Lad kålen simre med nogle minutter og smag retten til.
  5. Fordel en stor skefuld i salatbladene, top med avocado og creme fraiche og nyd.