- Start med at hakke løg, hvidløg og skær gulerødder og peberfrugt i små tern. Sauter løgene i en gryde med lidt olie ved middelvarmen. Efter et par minutter kommer I hvidløg, gulerødder og peberfrugt i gryden og lader det steg 5 minutter.
- Brun det hakket kød af i gryden med grøntsagerne.
- Når alt kødet er brunet af i gryden, tilføjer I chiliflager, oregano, timian, salt og peber.
- Riv squash og de resterende gulerødder på et rivejern, kom dem i gryden og lad dem stege med 2-3 minutter.
- Tilføj tomatpure og lade det brænde af i bunden af gryden i 30 sekunder. Rør det hele godt sammen og tilføj hakket tomater og vand.
- Lad nu kødsaucen simre minimum 30 minutter, men har I tid, så smager den kun bedre af at stå længere tid og simre.
- Når kødsaucen har simret den tid I nu har tid til, smager I den til, også skal lasagnen bares samles i gryden.
- Kom skiftevis kødsauce, mornaysauce og lasagneplader i gryden og bag den 35 minutter ved 200 grader.
Fremgangsmåde