Agurkesalat med chili og krydderurter

En lækker og forfriskende agurkesalat, som kan serveres til et utal af opskrifter, og som er med til at give et friskt pust til de fleste retter. Salaten kan laves på ingen tid og smager virkelig godt.

SPICY AGURKESKIVER

Agurkesalaten er smagt til med frisk persille og mynte, samt lidt chili, olie og rødløg. En virkelig lækker kombination. Jeg valgte som sagt at tilføje lidt fintsnittet rødløg til salaten, men jeg tror det vil fungere ret godt med syltet rødløg til, hvis nu man ikke bryder sig om rå løg. Jeg biksede salaten sammen, da farsen havde stået på køl en imens tid, og jeg gik i gang med at stege frikadellerne lige efter, på den måde fik agurkesalaten lov til at trække 20 minutter og det var helt perfekt. OPSKRIFT 3-4 port. Ingredienser 4 små agurker eller 1 alm. agurk 1 lille rødløg 1 tsk. citronsaft Lidt revet citronskal 1 tsk. olie Lidt frisk chili, persille og mynte Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Skær agurkerne/agurken i tynde tynde strimler, gerne på langs. Ikke fordi det ændrer på smagen, men det ser pænt ud. Fintsnit rødløg, chili, persille og mynte.
  2. Bland olie, citronsaft, revet citronskal, rødløg, chili, persille, mynte, olie, salt og peber godt sammen og vend agurkestrimlerne deri. Stil på køl til I skal spise.