Lakserilette

Lakserilette smager fantastisk og fungerer perfekt som forret, som en enkelt lille ret sammen med mange, på tapasbordet, ovenpå et godt stykke hjemmebag rugbrød eller i en sandwich.

DEN PERFEKTE FORRET

Som sagt kan lakseriletten serveres på et utal af måder. Udover at det smager fantastisk, så tager det ikke meget mere end 5 minutter at lave og retten kan sagtens laves dagen i forvejen og stille på køl - nemmere bliver det næsten ikke. Jeg har her valgt at bruge varmrøget laks, da jeg synes det indeholder en masse smag og samtidig er med til at give den dejlige konsistens, men I kan godt bruge stegt eller røget laks i stedet. OPSKRIFT Ingredienser 150g varmrøget laks 3 spsk creme fraiche 1 spsk mayonnaise 2 spsk dild 2 spsk fintsnittet rødløg 0,5 tsk dijonsennep Salt og peber Lidt citronsaft   Fremgangsmåde
  1. Start med at fintsnittet rødløg og dild og kom det i en skål sammen med mayonnaise, creme fraiche og dijonsennep.
  2. Kom den varmrøget laks i skålen og sørg for at røre det rigtig godt rundt med en gaffel, så laksen går i stykker og blandes godt sammen med dressingen.
  3. Når det hele er rørt godt sammen, smages det til med citronsaft, salt og peber.