Kakao/kokos grød

Kokosgrød med både chokolade, banan og peanutbutter - en kombination som fungerer upåklageligt og som smager utrolig godt sammen. Så her får I opskriften på en grød med netop disse elementer i.

KOLD KOKOSGRØD

Jeg elsker grød - både varm og kold - men hælder mest til den kolde, men det er nok fordi jeg generelt ikke er så vild med varm varm mad, så at man kan lave en kold grød er helt perfekt for mig. Her har jeg lavet en kokosgrød med kakaopulver, som jeg har toppet med frisk banan og lidt peanutbutter, men peanutbutter kan sagtens droppes eller byttes ud med anden nøddesmsør eller nutella. Grøden kan laves dagen i forvejen, og så er der fantastisk morgenmad på få minutter. OPSKRIFT 1 port. Ingredienser 40g havregryn 30g chiafrø 2 tsk. kakaopulver 200g kokosmælk 100g vand eller mælk Lidt flydende sødemiddel   Fremgangsmåde
  1. Aftenen før røres chiafrø, havregryn, kakaopulver, mælk, kokosmælk og lidt sødemiddel rigtig godt sammen og stille på køl.
  2. Næste morgen røres der hurtigt i grøden, og er den for tyk, kan I lige tilføje lidt ekstra mælk.
  3. Top grøden med peanutbutter, bananskiver og eventuelt lidt kokosmel eller hakket chokolade. Velbekomme.