Kanelsneglepandekager med frosting

Findes der mon en bedre kombination end kanelsnegle og pandekager - jeg er i hvert fald ret vild med begge ting, og disse kanelsneglepandekager smager helt forrygende.

LUKSUS MORGENMAD

Disse pandekager er uden tvivl en perfekt måde at starte weekenden på. Pandekagerne er lavet ligesom bananpandekager med æg og havregryn, men I kan sagtens lave nogle helt almindelige amerikanske brunch pandekager, hvis I foretrækker det. Pandekagerne er fyldt med en kanel 'remonce' og toppet med en slags frosting lavet på skyr og smøreost. OPSKRIFT - 2 port. Ingredienser Pandekager 1 banan 2 æg 40g havregryn 1 tsk HUSK 1 tsk kanel 1 tsk bagepulver Lidt vanilje   Kanelfyld 2 spsk Easis Gold 1 spsk kanel Lidt vand   Frosting 20g philadelphia light smøreost 2 spsk skyr Lidt flydende sødemiddel + vaniljesukker eller pulver   Fremgangsmåde
  1. Lav pandekagedejen ved at mase bananen med en gaffel og tilføj æg, havregryn, HUSK, kanel, bagepulver og vanilje. Rør det godt sammen.
  2. Lav kanelfyldet ved at røre EASIS gold, kanel og lidt vand sammen. Kom det i en sprøjtepose eller i en lille frysepose.
  3. Placer 1 stor spiseske pandekagedej på en varm pande. Lad dem stege 2 minutters tid, klip hul i posen med kanelfyldet og lav en spiral af fyldet ovenpå pandekagerne. Vend pandekagerne og steg dem yderligere 1 minut.
  4. Top pandekagerne med frosting lavet på smøreost, som er rørt op med skyr, vanilje og sødemiddel.