Bagt græskar med parmesan

Græskarrene er i højkurs i øjeblikket og det er med at udnytte situationen med en masse skønne vinterretter. Her får I opskriften på bagt græskar med parmesanost.

GRÆSKARFRITTER

Disse græskar 'fritter' smager skønt og tager ikke lang tid at tilberede. Jeg har her tilføje revet parmesan, men I kan sagtens komme paprika, spidskommen eller friske krydderurter på i stedet, hvis det er mere jer. Jeg spiser dem ofte som tilbehør til et stykke kylling, en bøf eller lignende. OPSKRIFT Ingredienser 400g frisk græskar 20g revet parmesan 1 tsk. olie Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Halver et lille græskar og skrab kernerne ud. Skær i tynde både og kom dem på et stykke bagepapir. Strø med olie, salt, peber og vend det godt sammen.
  2. Placer græskarstykkerne på bagepapiret og strø med den revet parmesan.
  3. Bag stykkerne i en 220 grader varm ovn i ca. 15 minutter.