Cremet agurkesalat

En skøn og cremet agurkesalat, som smager helt forrygende. Den består af få ingredienser og kan samtidig laves på 5 minutter. Agurkesalaten kan spises som den er eller den kan serveret til et stykke kylling, en hakkebøf eller som et element blandt en masse små retter.

NEM SALAT MED FRISK DILD

Kombinationen af de sprøde agurker og løg, samt spidsheden fra rødløget, den cremet konsistens fra creme fraiche samt den lækre friske dild passer helt perfekt sammen. Jeg valgte at bruge de små skoleagurker, da jeg synes de både smager godt og størrelsen er perfekt, men I kan sagtens bruge almindelig agurker, eventuelt kan I halver skiverne, hvis I synes de er for store. Mangler I en simpel og lækker salat til aftensmaden, så kan denne salat absolut anbefales, den smager virkelig godt. OPSKRIFT 4-6 port. Ingredienser 5 skoleagurker 1 rødløg 150g creme fraiche 1 bund frisk dild Lidt citronsaft, salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Skær agurker i 2-3 mm skiver, løgene i helt tynde skiver og fintsnit den friske dild.
  2. Kom creme fraiche i en skål sammen med salt, peber, citronsaft og den friske dild og smag til.
  3. Vend til sidste agurk og løg i dressingen og server.