Madplan uge 19

Madplan uge 19

Det er blevet fredag og som sædvanlig skal I have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af koteletter i fad med blomkålsris, toast eller panini med hjemmebagt surdejsbrød, en lækker asiatisk ret bestående af hakket oksekød med en masse grøntsager og en sauce på peanutbutter og hoisin sauce og en masse andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration. Mandag: Pariserbøf Tirsdag: Asiatisk oksekød med grøntsager Onsdag: Toast eller panini Torsdag: Koteletter i fad med blomkålsris Fredag: Grillet koteletter med peberfrugt kartoffelsalat Lørdag: Stegte nudler med kylling, grøntsager og peanuts Søndag: Pastasalat med kylling og serranoskinke Mandag kan I købe en stor portion hakket oksekød, den ene halvdel kan I bruge til at lave pariserbøf, hvortil I kan lave et surdejsbrød, som I kan toppe med bøffen, syltet rødløg, pickles, rødbeder og spejlæg. Den resterende del oksekød kan I tirsdag forvandle til denne asiatiske ret med oksekød med grøntsager. Onsdag kan I bruge det sidste surdejsbrød til at lave toast eller panini. I kan også vælge at lave blomkålstoast, hvis I ikke har mere surdejsbrød. Jeres toast kan I fylde med en god skinke og en generøs mængde god ost. Torsdag kan I købe en stor portion koteletter, hvor I af den ene halvdel kan lave koteletter i fad med blomkålsris. Den anden del koteletter kan I fredag grille, hvortil I kan servere en peberfrugt kartoffelsalat og tabouleh salat. Lørdag står den på stegte nudler med kylling, grøntsager og peanuts, og sørger I for at købe ekstra kylling, kan I søndag lave pastasalat med kylling og serranoskinke af resten.