Madplan uge 26

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have madplanen for den kommende uge. Denne gang består den blandt andet af hjemmelavet salater, som I kan komme ovenpå rugbrød, surdejsbrød, flute eller andet, grillet koteletter med en lun salat, risengrød eller koldskål og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 26

Mandag: Risengrød Tirsdag: Blomkålstærtebund med oksekød og gedeost Onsdag: Pariserbøf Torsdag: Koteletter i fad med ris Fredag: Grillet koteletter med en grillet lun salat Lørdag: Rugbrød med salater Søndag: Wok med tigerrejer og squashnudler Mandag er det den 24 og jeg synes derfor det ville være lækkert med risengrød til aftensmad. Skulle vejret blive meget varmt, kan I i stedet lave koldskål. Tirsdag kan I købe en stor portion oksekød, så I af den ene del kan lave blomkålstærtebund med oksekød og gedeost. Onsdag kan I af den resterende del oksekød lave pariserbøf. Torsdag står den på koteletter i fad med enten almindelig ris, grove ris eller blomkålsris. Sørger I for at købe ekstra koteletter, kan I fredag grille de sidste, hvortil I kan servere en skøn lun salat med grillet grøntsager og feta samt fetadip. Lørdag står den på hjemmebagt rugbrød, ciabattabrød, knækbrød eller grydebrød med et par forskellige salater som makrelsalat, æggesalat, laksesalat, hønsesalat med grønne asparges, lakserilette, tunsalat, en kalorielet hønsesalat eller skinkesalat. Søndag står den på en nem gang wok med tigerrejer og squashnudler.