Marcipan/pistacie is på Ninja ismaskine

Annonce EASIS Pistacieis med marcipan! For en månedstid siden var jeg forbi Ismageriet, hvor jeg smagte den lækreste pistacie/marcipanis, og selvom det er en is, som jeg normalt aldrig ville vælge, så fik jeg lyst til at smage den - og seriøst den smagte fantastisk! Derfor skulle jeg selvfølgelig prøve selv at lave en lignende is.

CREMET IS MED MARCIPAN OG PISTACIE

Med min nye Ninja ismaskine kan man lave de lækreste cremet is, og samtidig kan man lave dem forholdsvis kalorielette, da de kan laves på mælk og uden både fløde, æggeblommer mm. Denne pistacieis er lavet på mandelmælk og minimælk, friske pistacienødder og marcipan fra EASIS. Den er smagt til med lidt sødemiddel, vanilje og mandelaroma. Isen kan sagtens spises som den er, men I kan også mixe eller toppe den med enten hvid- eller mørk chokolade samt pistacienødder og lidt ekstra marcipan. Det er virkelig en utrolig lækker is. Jeg har også tilføjet i tsk budding mix, tror godt det kan laves uden, men alle steder skriver folk, at man skal tilføje det - så det gør jeg også. OPSKRIFT 2-3 pers. Ingredienser 4 dl mælk (almindelig mælk, mandelmælk mm.) 50g usaltet pistacienødder 40g EASIS marcipan 1/4 tsk xanthan gum 3 spsk EASIS florsød 5 dråber mandelaroma 1 tsk. vaniljepulver   Fremgangsmåde
  1. Kom mælk, pistacienødder, xanthan gum, florsød, mandelaroma, vanilje og marcipan i en af bøtterne, blend med en stavblender og smag til med lidt sødemiddel og mandelaroma. Kom låg på og stil på frost i 24 timer.
  2. Efter de 24 timer stiller I bøtten i maskinen, trykker på 'full', rykker knappen hen på 'lite ice cream' og trykker den ind. Når tiden er gået vil isen være helt pulveriseret, så her tilføjer I 2-3 spsk ekstra mælk og indstiller maskinen igen på 'lite ice cream', men her skal I så trykke på re-spin.
  3. Så skulle I gerne ende ud med en cremet lysegrøn is.
  4. Kom isen i skål og top eventuelt med lidt hakket pistacienødder, små stykker marcipan og enten mørk chokolade eller hvid chokolade.