Madplan uge 28

Det er blevet weekend og som sædvanlig skal I selvfølgelig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af en perlebyg/risotto med asparges og et stykke hvid fisk, fyldt svinemørbrad med en sprød salat og knuste kartofler, tunmousse med ristet brød og mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 28

Mandag: Fyldt mørbrad med spidskålssalat Tirsdag: Pasta med mørbrad Onsdag: Fish and Chips Torsdag: Hvid fisk med perlebyg/risotto Fredag: Tunmousse med ristet brød Lørdag: Græske kyllingelår med gule ris, tzatziki og naanbrød Søndag: Panini Mandag kan I købe 2 svinemørbrader, den ene kan I fylde med smøreost, hvidløg og persille, hvortil I kan servere knuste kartofler og en spidskålssalat med æble, blåbær og pinjekerner. Tirsdag kan I bruge den anden i en skøn cremet pastaret med squash og asparges. Køber I onsdag en stor portion hvid fisk, kan I af den ene halvdel lave Fish and Chips, den anden del kan I torsdag stege og servere med en perlebyg/risotto med friske grønne asparges. Fredag står den på tunmousse med ristet surdejsbrød, ciabattabrød eller grydebrød. Lørdag kan I lave en græsk ret bestående af krydrede kyllingelår med gule ris og tzatziki - dertil kan I enten servere ovnbagte naanbrød eller stegte naanbrød med hvidløg og persille. Lørdag kan I bruge resterne af enten jeres naanbrød eller surdejsbrødet fra om fredage til at lave panini, som I eksempelvis kan fylde med rucola, serranoskinke eller salami, lidt pesto og mozzarella eller burrata.