Grillet peberfrugt pesto

Denne pesto fungerer rigtig godt som enten dyppelse til grøntsager eller som dressing til frokosten eller aftensmaden, ja det kan faktisk spises til mange ting. Jeg tror faktisk også det kunne være virkelig lækker i en sandwich eller burger, det ville nok give en lækker spicy smagsnuance. Jeg har næsten altid en eller anden form for dyppelse i mit køleskab, hvad enten det er pesto, humus eller lignende. Så har jeg altid lidt hurtig dyppelse til mine måltiden og det synes jeg er skønt. Opskrift 2 peberfrugter enten orange eller/og røde 20 g ristet pinjekerner 10 dråber citronsaft 1 tsk. paprika 2 spsk. fromage fraise 2 spsk. olie 2 fed hvidløg 1 håndfuld basilikum 1lille håndfuld purløg Salt og peber
  1. Som det første skal peberfrugterne tilberedes, hvilket kan gøres på to måder: Peberfrugterne halveres, kernerne fjernes og de lægges i en bradepande med skinsiden opad. Give dem 15-20 minutter ved 200 grader. Ellers kan man grille dem hele på en grill, dog skal man huske at prikke i dem med en kniv først. Giv dem til de er blivet halv-sorte over det hele, det tager ca 12-14 minutter.
  2. Efterfølgende kommes peberfrugterne i en skål som filmes. Lad dem ligge der 10 minutter, så vil varme gør det lettere at fjerne skindet.
  3. Træk skindet af peberfrugterne og kom dem i en blender.
  4. I blenderen tilføjes pinjekerner, hvidløg, fromage fraise, paprika, olie, purløg, basilikum, citronsaft samt salt og peber.
  5. Det hele blendes godt sammen til det har fået en lind pesto-agtig konsistens. Husk altid at smage til tilsidst.