Oksekød i østerssauce - nem og lækker hverdagsret

8E1585BC-AED9-4261-88BF-AA9A4D523618 Jeg kan virkelig godt lide disse wok-agtige retter, selvom jeg egentlig aldrig bruger min wok, men det er en meget god betegnelse for disse retter :-) Det gode ved denne wok ret er at den tilmed er hurtig både at forberede og bikse sammen, og det er altså skønt i en travl hverdag. Denne ret er lavet på oksekødsstrimler vendt i østerssauce stegt sammen med broccoli, porrer, svampe, bønner og løg. OPSKRIFT Ingredienser 2 pers. 400g oksekød i strimler 250g broccoli 1/2 squash 10 svampe 2 gulerødder 2 rødløg 2 fed hvidløg 1,5 dl østerssauce 2 dl vand 1 spsk. majsstivelse 1 spsk. soya 1 tsk. fiskesauce   Fremgangsmåde
  1. Rødløg skæres i strimler, gulerod, squash og svampe i skiver, broccoli i små buketter og hvidløg helt fint
  2. Kødes steges i 2-3 minutter ved meget høj varme og kommes i en skål. Løg, svampe, squash og gulerødder steges på den varme pande i 3-4 minutter, inden broccoli og hvidløg tilføjes og steges med i 2 minutter.
  3. Tilføj det stegte kød, soya, østerssauce, fiskesauce og vand. Bland majsstivelse sammen med 2 spsk. vand og rør det i retten. Lad det simre 1 minut og smag retten til.
  4. Server retten med enten almindelig ris, grove ris eller blomkålsris.
2FDA65F6-ADCD-44CC-802A-94E1B90F613AF18BC95B-9DE1-4AFE-B3A4-6B62192D9344DEB2F630-3597-4E83-8CF4-04DE60DD162607BCA7ED-86F9-40ED-A600-10FF94AE47849EAFAC2C-C6F6-4553-9BBE-04DF10DDB6CE20C1D448-C828-4CE0-9BBB-557FDD0FE214E0DED632-CC14-442D-8396-59365A2D5349F25DB959-17B1-415F-8528-E8E985A6D51D1EB0C5CD-FF1B-45CA-8BAD-963E2D4EEEB0