Kakaovafler med hytteost - lækre sprøde morgenmadsvafler med skyr og jordbær

Jeg elsker når min morgenmad smager sødt såsom grød, pandekager og som her vafler! Men de skal jo gerne være sunde og nærende, så kroppen har noget at arbejde med fra morgenstunden. Disse vafler er lavet på blandt andet hytteost, æg og havregryn - det er da helt ok. I må endelig ikke lade jer skræmme af hytteosten, for man kan slet ikke smage den, den giver bare god fylde og er jo samtidig proteinrig, så det er en win-win! Top vaflerne med hvad I bedst kan lide. Jeg spiser gerne lidt frugt og/eller skyr ovenpå, men bare brug hvad I ønsker. Denne gang kombinerede jeg jordbær, skyr, brombær og lidt hakket mandler. Jeg vil lige pointere, at vaflerne fungerer perfekt som dessert eller som en lille eftermiddagssnack. OPSKRIFT 2 stk. Ingredienser 100g hytteost 1 æg 50g æggehvider (eller 1 æg) 15g havregryn 5g husk 1 spsk. kakaopulver En god sjat sødemiddel   Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienser i en blender eller i en skål og brug en stavblender. Blend til en ensformigt masse.
  2. Tænd for vaffeljernet, kom lidt fedtstof på begge sider, kom et par skefulde af dejen på vaffeljernet og luk. Steg vaflerne i et par minutter.
  3. Når vaflerne er færdige kan I ligge dem på en rist, så de holder sig lækre sprøde.