Wienerschnitzel - med brasede kartofler, broccoli, ærter og svampesauce

img_6964 En gammel klassiker som jeg er vokset op med, men med et lille strejf af sundhed. Wienerschnitzel med ovnbagte kartofler, kogt broccoli og ærter samt en hjemmelavet sundere svampesauce. Opskrift 600g kartofler 2 wienerschnitzler Olie 400g broccoli 100g ærter 200g svampe 200ml madlavningsfløde 4% 1 dl mælk 1 løg Salt og peber
  1. Skær kartoflerne i tern, læg dem i et fag, spred lidt olie, salt og peber over dem.
  2. Bag kartoflerne ved 200 gradet i ca. 50 minutter.
  3. Skær svampene i skiver og steg dem på en tør pande i 5 minutter. Hæld efterfølgende en lille sjat olie, salt og peber på.
  4. Tilsæt fløde og mælk til svampede og lad de simre i 5 minutter.
  5. Kog broccoli (også stilken) i ca 5-6 minutter. Hæld efterfølgende de kogende vand over ærterne og lad dem stå 2 minutter.
  6. Steg wienerschnitzlerne ved høj varme i 2-3 minutter på hver side.