Kylling i kokos med peberfrugt og broccoli - nem og lækker hverdagsret

Nogen gange skal aftensmaden bare gå lidt stærkt, så gider man ikke stå at bruge oceaner af tid foran komfuret, og det er også helt i orden. Derfor er denne ret virkelig god, hvis man har en af disse dage. Den tager ikke mere end 20-25 minutter at lave, den er fyldt med grøntsager og smager helt fantastisk. Man skal dog passe lidt på med karrypastaen, da den indimellem godt kan være ret stærk. Det afhænger også af om I bruger almindelig kokosmælk eller light kokosmælk, hvis I bruger light versionen, så behøver retten ikke så meget karrypasta. OPSKRIFT 2-3 pers. Ingredienser 500g kyllingefilet 14 svampe 300g broccoli 200g squash 2 fed hvidløg 2 spsk. rød karrypasta 1 dåse light kokosmælk 2 dl mælk   Fremgangsmåde
  1. Kyllingefileterne skæres i tynde strimler og smides på en brandvarm pande.
  2. Broccoli skæres i små buketter, squashen skæres i tern og svampene skæres i store skiver. Alle grøntsagerne smides på panden til kyllingen.
  3. Lad det stege sammen i 6-7 minutter.
  4. Hvidløg fintsnittes og hældes på panden efter 5 minutter.
  5. Efterfølgende tilsættes karrypastaen, sørg for det hele vendes i pastaen. Tilsidst tilføjes kokosmælken og almindelig mælk og retten skal simre ca. 5 minutter.
  6. Smag til med salt og peber og evt. lidt mere karrypasta.
Man kan enten servere kogte grovris eller blomkålsris til retten.