Stegt kål med hakket kød

Her får I opskriften på denne meget simple hverdagsret nemlig stegt kål. En ting er at retten er virkelig nem at bikse sammen, men derudover er den virkelig billig og ret sund.

VELSMAGENDE KÅL

Retten består i alt sin enkelthed af stegt kål med hakket oksekød smagt til med lidt krydderier. Derudover får man virkelig meget mad ud af få ingredienser og retten kan sagtens holde sig på køl og varmes op igen dagen efter, ja og fryses kan den også sagtens. Selvom retten består af enkelte råvarer kan man sagtens tilføje andet, hvis man lyster. Jeg har prøvet både at tilføje revet squash og fintsnittet porre - begge ting fungerer super godt. OPSKRIFT 3 port. Ingredienser 400g hakket kylling eller oksekød 1 lille hvidkålshoved (ca. 600g) 2 løg 3-4 gulerødder 1 spsk. paprika 2-3 spsk. soya 1 spsk. spidskommen Knivspids tørret chili Salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Start med at skære løg i tern og steg det på en stor pande i lidt olie. Efter et par minutter tilføjes det hakket oksekød og det hele steges godt igennem. Tilføj paprika, chili, spidskommen, salt og peber og lad det stege med 2 minutter.
  2. Kom blandingen i en skål.
  3. I en foodprocessor snittes hvidkål og gulerødder og det hele kommes på panden sammen med olie. Lad det stege ved middelvarme i 20-40 minutter. Jo længere kålen steger desto mere smag får det, men det smager også godt efter kun 20 minutter på panden, men hvis I har tid så prøv med 40 minutter.
  4. Tilføj det stegte kød og soya. Lad det hele stege sammen små 5 minutter og smag til.